Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Alkmaar

Uitvaart in Alkmaar

Hoe verdrietig een overlijden ook is, een goed georganiseerd afscheid in een warme omgeving kan helend werken. Samen met anderen, familie of vrienden het leven van de overleden dierbare herdenken in woorden en beelden zorgt voor een nieuwe herinnering. Uitvaartcentrum Alkmaar biedt daarvoor de juiste faciliteiten en sfeervolle ruimtes, met comfortabele stoelen en de aanwezigheid van een hapje en een drankje op de momenten dat daar behoefte aan is. Uw persoonlijke uitvaartverzorger van Uitvaartcentrum24 is er voor u, als u dat wilt, en regelt op de achtergrond wat met u afgesproken is.

Alles voor een uitvaart in Alkmaar

Uitvaartcentrum Alkmaar beschikt over een volledig uitgeruste verzorgingskamer, waar familie eventueel zelf de laatste verzorging kan doen of de rituele bewassing. Vervolgens kan uw dierbare worden opgebaard in een van de 24-uurs opbaarkamers, waar u naar wens de overledene kunt bezoeken. Of het lichaam wordt bewaard in een koelruimte. U kunt er dan eventueel voor kiezen de overledene nog een keer te zien of afscheid te nemen bij de gesloten kist, voor de uitvaart plaatsvindt. Voelt u vooral wat voor u op dit moment het beste is om te doen. Uitvaartcentrum24 denkt met u mee en regelt het voor u.

Bijzondere sfeer bij uitvaart in Alkmaar

In Uitvaartcentrum Alkmaar kan de grootste, bijzonder sfeervolle opbaarkamer gekoppeld worden aan de naastgelegen horecagelegenheid, waarmee een apart gevormde aula wordt gecreëerd. De ervaring leert dat dit de uitvaart alleen maar meer sfeer brengt. De kist wordt in een halfronde nis geplaatst en via de opengeslagen deuren is daar zicht op. Hoe u de uitvaart verder ook vormgeeft, de bijzondere sfeer is al aanwezig. Persoonlijke inbreng maakt een afscheid speciaal. Het belangrijkst is dat het afscheid voor uw eigen gevoel past bij u zelf, de andere nabestaanden en het geleefde leven van de overledene.

Beeld en geluid bij uitvaart in Alkmaar

Wat een uitvaart vaak mooi maakt zijn de gesproken woorden en de passende muziek. Ook de beelden voegen hier tegenwoordig veel aan toe. Het leven van de overledene komt als het ware weer tot leven, een overzicht wordt gegeven. In Uitvaartcentrum Alkmaar kunt u van alle faciliteiten gebruik maken, zodat iedereen het goed kan zien en horen. Er is ook een beamer aanwezig.

Als u bij de condoleance na de plechtigheid de aanwezigen wilt voorzien van een hapje en een drankje is dat uiteraard mogelijk. De keuze van de consumpties kunnen ook een bijdrage leveren aan de sfeer.

Bespreek uw wensen met Uitvaartcentrum24

Wat u ook voor ogen heeft om de uitvaart in Alkmaar uniek te maken, bespreek het met uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24. Juist uw persoonlijke wensen en ideeën maken een afscheid zo bijzonder. Elk mens is uniek dus ook elk afscheid zal dat zijn, maar het helpt bij het verwerken van verlies als u het zelf ook herkent als een afscheid dat goed past bij uw overleden dierbare.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Alkmaar, of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum24 is 24/7 bereikbaar.
Bel 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumalkmaar.nl.

First slide

Opbaring

First slide

Condoleance