Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Alkmaar

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Alkmaar?

Bij Uitvaartcentrum24 zult u voor de feitelijke uitvaart in Alkmaar weten wat de kosten zullen zijn, maar de exacte kosten zijn afhankelijk van persoonlijke keuzes. Een uitvaart bestaat uit vele aspecten en elk onderdeel kan anders uitgevoerd worden. In overzichtelijke pakketten bieden we zoveel mogelijk duidelijkheid, met de bijbehorende kosten van een aantal veel gekozen opties. Elk afscheid is persoonlijk, de een kiest voor een klein intiem afscheid, de ander verwacht veel meer bezoekers, en als u kiest voor volgauto’s en/of dragers beïnvloedt dat ook de prijs. Uitvaartcentrum24 zal bij elke keuze direct duidelijk zijn over de kosten. En u zult dus tijdig weten waar u aan toe bent. Een mooi afscheid, voor een eerlijke prijs.

Wilt u een overlijden melden of wilt u vrijblijvend wat informatie over de kosten van een uitvaart in Uitvaartcentrum Alkmaar? Bel Uitvaartcentrum24 op 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumalkmaar.nl.

Wat kost een crematie in Alkmaar?

In onderstaande pakketten staan drie varianten van een compleet verzorgde crematie in Alkmaar. De diverse mogelijkheden, met de daarbij behorende kosten van een uitvaart in Alkmaar. Mist u iets, of wilt u iets anders, dan kunt u dat altijd aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt met u de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Meer informatie

€ 2.299,-

crematie

Crematie Pakket A

  • Crematie in stilte (technische crematie).
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.099,-

crematie

Crematie Pakket B

  • Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid.
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.349,-

crematie

Crematie Pakket C

  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid en condoleance.
  • U bepaalt het crematorium.

Wat kost een begrafenis in Alkmaar?

Voor een compleet verzorgde begrafenis in Alkmaar kunt u kiezen uit onderstaande drie varianten met bijbehorende kosten van een uitvaart Alkmaar Uiteraard kunt u naar wens eventuele aanpassingen of toevoegingen aangeven. De nota voor het begraven, het grafrecht en eventueel onderhoud van het graf, krijgt u van de begraafplaats zelf. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt de mogelijkheden met u en ook de eventuele extra kosten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer informatie

€ 2.299,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Dienstverlening

  • Compleet verzorgde begrafenis excl. kosten van de begraafplaats.
Meer informatie

€ 4.099,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Compleet

  • Compleet verzorgde begrafenis incl. plechtigheid én de aanschaf van een algemeen graf.